top of page
Woman in the Nature

Wie kan bij mij terecht? 

Wie kan bij mij terecht?: Diensten

Ouders en hun kinderen

Je kind heeft het lastig met zijn gevoelens en je weet niet wat te doen, je bent op zoek naar ondersteuning op maat van het kind.
Jouw tiener is op zoek naar zichzelf, wil weten wat bij hem past en wat niet.
Je kot-student heeft last van faalangst.
...
Afhankelijk van de hulpvraag werk ik met ouders alleen en/of met hun kinderen.
De ervaring leert me dat "moeilijkheden" van heel jonge kinderen zich vaak "oplossen" als ik met de ouders aan de slag ga.

Opvoeders en begeleiders

Kiezen voor kinderen is kiezen voor totaalontplooiing. Kinderen worden puur en vrij geboren. Door de impact van ervaringen in het leven wikkelen ze zich in patronen en mechanismen die ze nodig hebben om zichzelf te beschermen.

Als opvoeder word je vaak getriggerd door het gedrag van kinderen. Dat gedrag is een groeiuitnodiging voor jou als opvoeder. 

Scholen & hun leerkrachten

Scholen kiezen voor één of meerdere workshops met de eenvoudige en krachtige metafoor van de Schatkist. Een zelfontdekkings- en zelfzorgtool die zowel directies, leerkrachten als leerlingen leren hoe je door het leven kan navigeren en in je kracht blijft staan ook als het stormt.
Directies en leerkrachten kiezen voor een individueel traject om uitval door burn out te vermijden.

Bedrijven & hun werknemers 

Non-profit-bedrijven kiezen voor hun werknemers een workshop rond zelf-zorg. Gepaste zelf-zorg zorgt ervoor dat een werknemer zijn volle potentieel kan benutten.

Bedrijven kiezen voor een werknemer die dreigt uit te vallen door burn outten gevolge van perfectionisme een traject op 2 sporen: De methode van de Schatkist en de OCP-methodiek.

bottom of page